Informatie gezocht!

Beige ebony

Na 10 jaar zijn wij aan het afbouwen met het fokken van chinchilla’s. Het hebben van een website is daarom min of meer overbodig geworden. Toch vinden wij het jammer om een goed bezochte website als deze uit de lucht te halen en hebben we besloten er een informatieve “chinchilla vraagbaak” van te maken!

Het idee achter deze nieuwe opzet is om zo veel mogelijk informatie over chinchilla’s te verzamelen en op deze website te zetten, de website wordt dus puur informatief. Wij hebben in de afgelopen 10 jaar natuurlijk ontzettend veel ervaringen opgedaan maar dat geld misschien ook wel voor jullie. Daarom willen we andere fokkers / chinchilla houders ook de mogelijkheid geven om informatie in te brengen op deze website.

Wij zoeken dus mensen met verstand van zaken die het leuk vinden om samen met ons de website aan te vullen met allerlei informatie. Denk bijvoorbeeld aan eten, ziektes, genetica, kleuren, en nog veel meer!

Lijkt het je leuk om samen met ons hier een succesvolle informatieve website van te maken mag je ons een mailtje sturen: info@jwchinchillas.nl

Natuurlijk komt er ook iets voor tegenover te staan. Bij je gegeven informatie komt je website link en/ of naam te staan en er komt een aparte sectie op de website door wie de website mede mogelijk gemaakt wordt. Dus je werkt door ons te helpen ook weer een beetje aan je eigen naamsbekendheid :)

We hopen op andere enthousiaste helpers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *